به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل؛ در شش ماهه ابتدای سال ۱۴۰۳ و در سال هشتم اجرای برنامه ارتقای سلامت اجتماعی نوجوانان با عنوان مشارکت اجتماعی نوجوانان ایران(مانا) تعداد ۳۵ هزار و ۸۲۴ نفر از نوجوانان ۱۳ تا ۱۵ سال دختر و پسر، در گروههای مجزا و در محلات شهری و روستایی در اقصی نقاط کشور تحت پوشش این برنامه قرار گرفتند.
در این برنامه ضمن آموزش نوجوانان با محتواهای مشارکت شهروندی و آماده سازی آنان برای ایفای نقش موثر خود در آینده به عنوان بزرگسالان مسئولیتپذیر و فعال در حوزه مواجهه و حل مسائل اجتماعی از ظرفیت بخشهای مختلف غیردولتی چون جمعیت همیاران سلامت روانی اجتماعی، مراکز مثبت زندگی و موسسات پیشگیری از آسیبهای سراسر کشور در افزایش ضریب نفوذ این خدمات به محلات مختلف شهری و روستایی استفاده شده است.
نوجوانان ضمن دریافت آموزشهایی چون ارزیابی محلی، اولویتبندی مسائل، برنامه ریزی محلی و اجرا و ارزیابی، مهارتهایی چون تفکر نقّاد، تفکر خلّاق، ارتباط بین فردی، کار گروهی و... را نیز در بستر فرهنگی اجتماعی خود فرا میگیرند.
هدف کلی این برنامه ارتقای توانمندیهای گروه هدف سایر افرادی است که در زمینه شیوههای همیاری اجتماعی برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی فعالیت مینمایند و ایجاد و توسعه ظرفیتهای مشارکت گروههای مختلف است.
سازمان بهزیستی با اعتقاد بر نقش انکار ناپذیر مشارکت مردم در کنترل آسیبهای اجتماعی برنامههای مختلفی را سالانه در این راستا اجرا میکند.
برنامه ارتقای سلامت اجتماعی نوجوانان ایران با رویکرد مشارکت اجتماعی (مانا) امسال با ۱۰۳ درصد عملکرد، محقق شد.
کد خبر 123046
نظر شما